TÜ tutvustab huvilistele õppevõimalusi

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli aula.
Tartu ülikooli aula. Foto: Sille Annuk

Kolmapäeval toimub Tartu ülikooli (TÜ) lahtiste uste päev ja ülikoolilinnakuga oodatakse tutvuma üle 2000 külalise.

Eelmiste aastatega võrreldes on päevakavas tehtud ka uuendusi, näiteks toimub interaktiivne konverents ja ühisminemine läbi kesklinna.

Päeva avab ülikooli peahoones rektor Toomas Asser, sõna võtavad esmakursuslased ja seejärel esineb Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengiansambel. Esimest korda toimub üliõpilaste juhatusel ühisminemine peahoone sammaste eest raamatukogusse. "Selle käigus läbitakse üliõpilaselus tähtsaid paiku, saadakse aimu, mis tunne on osaleda menukatel tudengipäevadel, ja kohtutakse tudengiorganisatsioonide liikmetega," ütles Tartu ülikooli turunduse peaspetsialist Monika Õun.

Ülikooli raamatukogus toimub ka põnev interaktiivne konverents, kus publik saab kõnelejatele mobiilirakenduse vahendusel küsimusi esitada. Konverents on üles ehitatud nii, et see oleks võimalikult kasulik just gümnasistidele, ja seetõttu on ka selle juhiks gümnaasiumiõpilane. "Sel suvel ülikooli pürgija jaoks on see konverents eriti inspireeriv," avaldas Monika Õun arvamust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles