Minister tunnustas Robert Salepit

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Salep sai ministrilt tunnustuskirja.
Robert Salep sai ministrilt tunnustuskirja. Foto: Annika Haas

Tervise- ja tööminister Riina Sikkut tunnustas täna Kadrioru kunstimuuseumis toimunud pidulikul vastuvõtul 2018. aasta tegusamaid terviseedendajaid igast Eesti maakonnast. Lääne-Virumaalt pälvis tunnustuse Robert Salep.

Kadrina spordikeskuse juhi ja Lääne-Viru spordielu edendaja Robert Salepi esitas tunnustuse saamiseks Lääne-Viru Omavalitsuste Liit.

Kaaskirjas on öeldud: "Robert on oma tegevustes järjepidev, uuendusmeelne ning panustab paljudes oma tegevustes vabatahtlikult. Eriti südamelähedane on Robertile liikumine. Ta on Rakvere Ööjooksu raames vabatahtlik üle viie aasta, eestvedajaks liikumissarjale "Terve Rakvere liigub", korraldab ise ning läbib teist aastat matka "Lõpuks koju", kus osalevad ka liitlasväed. Lisaks eelnimetatud tegevustele on Robertil ka palju teisi ettevõtmisi. Roberti eesmärk on teha midagi vinget, sportlikku ja ühiskondlikku. Samuti on ta ise aktiivne liikuja ja eeskuju."

"Terviseedendajad, keda täna tunnustame, on ammendamatu energiaga spordientusiastid, kes innustavad inimesi liikuma, nad on suure südamega inimesed, tänu kellele saavad tuge abivajajad, keda ennast või kelle lähedast on tabanud raske haigus, nad on lasteaednikud ja noorsootöötajad, kes õpetavad meie lapsi omaenese elu suunama ja juhtima, nad on politseinikud ja pritsumehed –  terved meeskonnad, kes loovad meie ümber iga päev tervist toetavat keskkonda," rääkis minister Riina Sikkut.

Minister märkis, et kogukondlikud terviseedendajad on väga head tööd teinud, aidates igas Eestimaa nurgas kaasa tervise hoidmise väärtustamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles