Libedusest tingitud tööõnnetuste tõttu hilineb sel nädalal Väike-Maarja piirkonnas post

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libedus niitis kaks postitöötajat jalust.
Libedus niitis kaks postitöötajat jalust. Foto: Marko Suurmägi

21. veebruaril juhtus Väike-Maarja jaotuspunkti postikulleril õnnetus, kui ta tööd tehes libeduse tõttu kukkus. Praegu viibib töötaja töövõimetuslehel.

Lugu jätkus aga nii kurvalt, et postikullerit asendama tulnud töötajaga juhtus laupäeva, 2. märtsi hommikul samuti õnnetus, mistõttu asendaja ei saanud tööd jätkata.

Seetõttu polnud laupäevast perioodikakannet võimalik teha. Uus asendaja on tööl esmaspäevast. Eesti Post palub klientidelt kandehäirete ning hilinemiste pärast vabandust. Parimal juhul suudetakse postikande tavaolukord taastada järgmisel nädalal. Sellel nädalal jõuab post klientideni mõningase hilinemisega.

Eesti Post palub kõigil majaomanikel puhastada tee postkastideni, et võimaldada postikulleritel turvaliselt oma tööd teha. Ühtlasi loodab Eesti Post inimeste mõistvale suhtumisele, juhul kui post praeguste teeolude juures ei jõua kastidesse tavapärasel kellaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles