Tamsalu Los Toros / TalTechi korvpallurid lõid kindlalt Viimsit

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanameister Raido Ringmets pakub Tamsalu Los Toros/TalTechi noorematele tiimikaaslastele vajalikke puhkuseminuteid ja hoiab nende vaimu virgena. Viimati toetas Eesti meistriliigaski pallinud keskmängija tamsalulasi kahe lauapalli ja ühe vaheltlõikega.
Vanameister Raido Ringmets pakub Tamsalu Los Toros/TalTechi noorematele tiimikaaslastele vajalikke puhkuseminuteid ja hoiab nende vaimu virgena. Viimati toetas Eesti meistriliigaski pallinud keskmängija tamsalulasi kahe lauapalli ja ühe vaheltlõikega. Foto: Ain Liiva

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga põhiturniir on lõpusirgel ja meeskonnad teevad viimaseid jõupingutusi, et saavutada play-off-mängudeks võimalikult soodne asetus. 

Turniiritabelis neljandal real püsiv Tamsalu Los Toros/TalTech kindlustas positsiooni, alistades kolmapäeval kodusaalis veerandsaja pöidlahoidja silme all peetud 19. vooru kohtumises KK Viimsi/Noto 77:63.

Väljakuperemehed panid jõuvahekorra paika juba esimesel veerandajal, mis võideti 26:9. Poolajavaheajaks oli tablool nende eduseis 48:31 ning enne otsustavat neljandat perioodi juhiti 70:42.

Ühtlaselt skoori teinud võõrustajate resultatiivseim oli Arthur-Herman Entsik 18 punktiga. Martin Otto Parve kontosse kanti 16, Sander Viilup lisas 14 ja Reni Alvin Kuimet 11 punkti. Viimsi palluritest vastasid Jorgen Rikberg 23 ja Kristjan Evart 10 punktiga.

Kolm vooru enne põhiturniiri lõppu on Tamsalu Los Toros/TalTech tabeli neljandana kogunud 19 mängust 12 võitu. Koha võrra kõrgemal paikneval meeskonnal Eesti Maaülikool/Limitex Autoklaasid on samuti 12 võitu, kuid peetud üks mäng vähem.

Järelejäänud matšid tõotavad tamsalulastele samuti üsna tõsiseid heitlusi, sest võõrsil minnakse esmalt kokku Tartu Kalev/Estiko, siis BC Kalev/Cramo I ja lõpetuseks Betoonimeister/Tskk/Nordi tiimiga.

Esiliiga tänavune valitseja, 18 mängust vaid korra kaotajana platsilt lahkuma pidanud RSK Tarvas läheb omakorda 19. vooru kohtumises eeloleval reedel vastamisi meeskonnaga Betoonimeister/Tskk/Nord. Viimase treeneripingil on Eesti koondise tüüri hoidev olümpiavõitja Tiit Sokk. Mäng algab Rakvere spordihallis kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles