Kaunid Kontserdid Käsmus 2019 võlub armastusega

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsert Käsmus.
Kontsert Käsmus. Foto: Villu Veedla

Kontserdid kõlavad Käsmus - 22.- 30. maini.

Muusikasündmus "Kaunid Kontserdid Käsmus 2019. Armastusega kaptenikülast" toimub sel aastal kõige kaunimate eestikeelsete kontsertidega mai lõpus.    

Sarja keskseks teemaks on armastus, suur ja universaalne tunne, mida tunneme romantilise partneri, sõprade, oma riigi ja miks mitte ka looduse, maailma ja inimkonna vastu. "Proovime publikuni tuua enda parima visiooni armastusest sümbioosina Käsmu maagilise kapteniküla miljöö ja kõige kaunimate kontsertidega," ütles kontserdisarja produtsent Villu Veedla..

Lisaks heale muusikale varasuvistel maiõhtutel pakuvad erinevaid maitseelamusi Käsmu kohalikud küpsetajad ja Arkna mõis, kes esmakordselt sarja ajaloos valmistavad põnevaid ja trendikaid Käsmu-teemalisi suupisteid.

Kavasse kuulub teiste seas suurkontsert "Kaunimad Armastuslaulud", samuti on esmakordselt sarja kaasatud etendus "Mida mehed tegelikult tahavad?". "Koos Margus Vaheri, Eero Spriidi, Jesper Parve ja erikülalise Krista Lensiniga lahkab see ausalt ja humoorikalt meeste ja naiste omavahelisi suhteid," lausus Veedla.

Kuulda saab kontserte paljude armastatud Eesti levimuusika klassikutega - Dagö, Marko Matvere, Rein Rannapi, Ott Leplandi, Inese, Karl-Erik Taukari, Pearu Pauluse ja teistega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles