Mikola Naum: "Tapa on ülimalt noor meeskond, aga siin on väga kihvt!"

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikola Naumil on SK Tapa noortele väravavahtidele palju õpetada.
Mikola Naumil on SK Tapa noortele väravavahtidele palju õpetada. Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipalli meistriliigas mitmeaastase vaheaja järel sel nädalal Spordiklubi Tapa meeskonna rivistuses Viimsile tuult alla teha aidanud kogenud väravavahile Mikola Naumile anti enne võiduka kohtumise algust kodupubliku ees üle veebruari parima mängija auhind.

Alles jaanuari lõpus tapalastega liitunud 38-aastane Naum pälvis parima selgitamisel meistriliiga klubide juhendajate poolehoiu hoolimata asjaolust, et SK Tapa kaotas veebruaris kõik kolm mängu. Lihtsalt tema panus osutus sedavõrd märkimisväärseks.

Eesti käsipalliliidu pressiteenistus usutles Tapal noorte meeskonnakaaslastega uue hingamise saanud puurilukku, kes ütles muu hulgas järgmist: "Olin pool aastat tööga hõivatud ja mõtlesin lõpetamisele, siis tuli Tapa peatreener Elmu Koppelmann ning kutsus noorele meeskonnale appi. Täna võin öelda, et tegin õige otsuse. Olen alati mänginud tiitlite nimel heitlevates meeskondades, Tapal on hoopis teised eesmärgid ja minu jaoks on tegu uue ja põneva väljakutsega. Tapa on ülimalt noor meeskond, aga siin on väga kihvt! Kõik tahavad isuga käsipalli mängida, soovivad õppida ja areneda. Mul on neile oma kogemustest väga palju anda ja mis peamine – nad kuulavad ja tahavad vastu võtta, meie keemia toimib suurepäraselt. Ja tänu nendele tahtmist täis noortele saan mina uut inspiratsiooni."

Pikemalt saab usutlust lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles