Viru maleva võrkpallikoondis mängis end hõbedale

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maleva võistkond püsib Kaitseliidu võrkpalli meistrivõistlustel tipus, hõivates sellel aastal teise positsiooni.
Viru maleva võistkond püsib Kaitseliidu võrkpalli meistrivõistlustel tipus, hõivates sellel aastal teise positsiooni. Foto: Kaitseliidu Viru malev

​Rekordarvu, 15 võistkonnaga Kaitseliidu võrkpalli meistrivõistlustel Valgas saavutas tiitlikaitsja rollis olnud Viru maleva tiim võõrustajate järel ja Pärnu ees teise koha.

Oma alagrupi võitnud Viru malev alistas finaalringis Pärnu maleva, kuid tunnistas sisulises esikohamatšis pingelise heitluse järel Valga maleva paremust.

Viru maleva spordipealik Sven Hõbemägi tunnistas, et selle aasta turniiri sportlik tase oli väga tugev. "Igal juhul on kahel aastal järjest medali võitmine meie maleva jaoks ajalooline ning suurepärane saavutus," ütles ta. Tema sõnutsi näitas Viru maleva võistkonna head taset seegi, et nii turniiri parima nais- kui ka meesmängija tiitli vääriliseks tunnistati just virulased: naistest valiti teist aastat parimaks Kairi Laubholts ja meestest Markus Puusaar.

Nende kõrval mängisid Viru maleva võistkonnas Tõnu Rummo, Sven Hõbemägi, Ingo Õuekallas, Margus Ojamets, Mehis Täpp, Taisi Tiimus ja Evely Press.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles