Uus tulija kütuse jaeturul: Jetoil

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jetoili Rakvere tankla on avatud alates veebruari teisest poolest.
Jetoili Rakvere tankla on avatud alates veebruari teisest poolest. Foto: Vladislav Musakko

Veebruaris avati Rakveres Narva tänaval jaetarbijale üsna tundmatu kaubamärgiga tankla Jetoil. See on Eesti kapitalile kuuluv ettevõte – omanikeringis on muu hulgas saarlane ja hiidlane –, mis on kütuseturul tegelikult toimetanud juba paarkümmend aastat.

Kuna Jetoil on suuresti nii-öelda saarte päritolu, tegutsevadki selle senised üheksa jaetanklat peamiselt seal kandis. Oma esimese jaetankla avas Jetoil Hiiumaa pealinnas Kärdlas 2003. aasta sügisel.

“Oleme turul juba tegelikult 20 aastat, kuid põhiliselt tegeleme hulgimüügiga ning seetõttu olemegi vähem tuntud kui konkurendid,” rääkis Jetoili eestkõneleja Kristiina Kägu.

“Üks meie suur partner on Tallinna Autobussikoondis, aga varustame kütusega näiteks ka praame ja ronge.”

Rakveres avati tankla ametlikult 19. veebruaril, kuid lindilõikamine on veel tulekul. “Rakvere tundus olevat atraktiivne koht, lisaks juhib meie jaekütuse valdkonda Rakverest pärit mees,” lausus Kristiina Kägu. “Toreda üllatusena on kliendid meid ilma mingi kommunikatsiooni ja reklaamita hästi vastu võtnud. Oleme kogukonna tankla, seega tahame olla toeks selle piirkonna äridele ja inimestele.”

Kristiina Kägu rääkis veel, et erinevalt paljudest konkurentidest pole Jetoilil tavaks kaasas käia nädalavahetuste hinnakõikumisega. “Teeme ausat ja läbipaistvat Eesti äri, kus hind on kõigile näha ja konkurentide omaga kaasa ei kõigu, kui just maailmaturg ise seda ei tingi,” lausus ta. “Hoiame püsivalt madalat hinda.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles