Politsei otsib Kiviõlis kadunuks jäänud Romani

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib kadunud Romani.
Politsei otsib kadunud Romani. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei selgitab välja 37-aastase Romani asukohta, mehega suhtlesid tema lähedased viimati 9. märtsi varahommikul telefoni teel. Sest ajast on Kiviõlis elava Romani asikoht teadmata.

Mehe mobiiltelefon on välja lülitatud. Praeguseks on politsei suhelnud mehe tuttavatega ning kontrollinud eri aadresse ja raviasutusi.

Mees on keskmise kehaehitusega ja 180 sentimeetrit pikk. Tal on pruunid juuksed, mis on kummiga kinnitatult sabas. Tal võib seljas olla kapuutsi ja helesiniste või hallide triipudega tumehall jope, jalas võivad olla mustad teksad, helepruunid paeltega poolsaapad ja peas kootud musta või halli värvi müts.

Kui kellelgi on infot Romani võimalikust asukohast või keegi on teda näinud pärast 9. märtsi hommikut, palutakse sellest teatada hädaabinumbril 112 või kirjutada aadressil taavi.unuks@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles