Jooksjad valisid parimaks Eesti Ööjooksu talvise võistluse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parima jooksuvõistluse Eesti Ööjooks Talve eri medal pälvis auhindade kategoorias teise koha.
Eesti parima jooksuvõistluse Eesti Ööjooks Talve eri medal pälvis auhindade kategoorias teise koha. Foto: Meelis Meilbaum

Tallinnas kolmandat korda korraldatud Eesti jooksukonverentsil jagati tunnustust Eesti jooksuvõistlustele.

Parimate selgitamisel võeti aluseks osalejate antud tagasiside veebilehel Marathon100.

Selle järgi kogus suurte, üle tuhande osalejaga võistluste kategoorias kõrgeima keskmise hinde läinud aasta lõpus Rakveres esimest korda toimunud Eesti Ööjooks Talve eri. Teise koha saavutas Tartu maastikumaraton ja kolmanda Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks.

Talvine ööjooks teenis ühtlasi parima uue jooksuvõistluse tiitli. Tunnustusega kaasneb nii suvist kui ka talvist ööjooksu Lääne-Virumaa keskuses korraldaval MTÜ-l Rakvere Maraton õigus kasutada oma veebilehel ja muudes kommunikatsioonivahendites spetsiaalset elektroonilist märki "Eesti parim jooksuvõistlus".

Jooksukonverentsil anti välja lisaks diplomid jooksuvõistluste kauneimate medalite eest. Selles kategoorias pälvis Eesti Ööjooks Talve eri medal Tallinna maratoni autasu järel teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles