Tapa jaks jäi Aruküla vastu napiks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliiga parim snaiper tapalane Vahur Oolup avas skoori.
Meistriliiga parim snaiper tapalane Vahur Oolup avas skoori. Foto: Marko Saarm

Spordiklubi Tapa Eesti meeste meistriliiga käsipallitiim vandus eile võõrsil napilt, 23:24 (10:13) alla Aruküla/Audentese tiimile.

Meistriliiga parim snaiper tapalane Vahur Oolup avas skoori ja esimene veerandtund möödus täpselt ühesuguse mudeli järgi: Tapa läks punktiga ette ja Aruküla viigistas.

Kaimar Lees tabas 15. minutil oma kasvatajaklubi vastu juba kolmanda karistusviske, kohe tulid veel väravad Mihkel Mitilt ja Markus Kaselt ning kodumeeskond juhtis 8:6.

22. minutil tegi Karl Martin Kiis seisuks 11:8 ja viimasel minutil Lees juba 13:9, kuid Endrik Jaanise tabamuse järel tulid vaheajaks tabloole numbrid 13:10.

Seisul 14:11 hakkas juhtuma: Mikola Naum tõrjus Leesi karistusviske, võõrustajad jäid kahemehelisse vähemusse, Oolup, Ivary Volkov ja veel kord Oolup tabasid ning seis oli viigiline. Juhtima Tapa siiski ei saanud, sest nemadki kogusid eemaldamisi, mida kohtumise lõpuks olid kohtunikud kahe tiimi peale määranud 11.

Aruküla/Audentes sai 41. minutil uuesti kolmeväravalise edu, kuid Tapa võitles lõpuvileni. Viis minutit enne lõppu juhtisid arukülalased 23:20, siis tabas Marten Saar, veidi hiljem Raimond Himma ning viimase minuti tiksudes tuli Oolupi viskest 23:23. Otsustava värava viskas aga Aleksander Kesküla ning kodumeeskond sai magusa võidu.

Seni olid Aruküla/Audentes ja SK Tapa võrdselt kaheksa punkti peal. Kolmanda järjestikuse võidu võtnud Aruküla/Audentes tõusis nüüd veerandfinaali viivale kuuendale kohale.

Lees viskas võitjate kasuks kuus väravat.

SK Tapa poolel tabas Oolup kaheksa ja Saar viis korda.

Tuleval neljapäeval võõrustab Tapa Viljandi HC meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles