Mullused finalistid kohtuvad veerandfinaalis

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RSK Tarvas läheb veerandfinaalis vastamisi RLV Massive tiimiga ja emb-kumb mullustest finalistidest peab sel korral medalimänge tribüünilt jälgima.
RSK Tarvas läheb veerandfinaalis vastamisi RLV Massive tiimiga ja emb-kumb mullustest finalistidest peab sel korral medalimänge tribüünilt jälgima. Foto: Meelis Meilbaum

Järgmisel nädalal algav Lääne-Virumaa Kossuliiga play-off tõotab põnevast põhiturniirist veelgi tulisem tulla. Pinge keeratakse maksimumini juba veerandfinaalis.

Vastamisi lähevad mullused finalistid RSK Tarvas ja RLV Massive, ja üks neist meeskondadest peab sel hooajal medalimänge kõrvalt jälgima.

Meistriliiga pikaaegsele liidrile 1JVBr-ile on põhiturniiri lõpp kujunenud konarlikuks, sest kirja on saadud kaks kaotust. Esmalt jäädi võõrsil kindlalt – 97:79 – alla RLV Massive meeskonnale (Risto Puur 18 – Ander Talu 30), mõni päev hiljem vannuti 92:83 alla RSK Tarvale (Mihkel Kurg 21 – Ander Talu 29).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles