Rakveres toimus raske tööõnnetus

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömehele seni teadmata põhjustel äkitselt otsa sõitnud maastur Toyota Land Cruiser.
Töömehele seni teadmata põhjustel äkitselt otsa sõitnud maastur Toyota Land Cruiser. Foto: Erakogu

Täna hommikul kell 8.38 sai häirekeskus teate tööõnnetusest Rakveres Õli tänaval, kiirabi viis kannatada saanud 66-aastase mehe haiglasse.

Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus, millega tegeleb Viru ringkonnaprokuratuuri juhtimisel Rakvere politseijaoskond.

Tööinspektsiooni teabeosakonna juhtaja Kristel Abel kinnitas, et neile on tulnud teade õnnetuse kohta Rakveres. "Alles uurime asjaolusid ja seepärast ei saa kommenteerida," lisas ta.

Virumaa Teataja andmetel juhtus õnnetus väikeses autoremonditöökojas, kus töötaja Tiit juhendas maastur Toyota Land Cruiser sisenemist autotõstuki vahele. Äkitselt aga andis seni teadmata põhjustel maasturit juhtinud mees gaasi ja sõitis Tiidule otsa. Kannatanu jäi oma töölaua ja maasturi vahele. Vaadates maasturi vigastusi võib arvata, et mehe vigastused olid rängad.

Äriühing, mille nimi oli töökoja uksel, on krediidiinfo andmetel registrist kustutatud ehk ei tegutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles