Õpilased üle Eesti saavad mekkida Karl Robert Saaremäe lemmikroogasid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tähed taldrikus" projektis osaleb ka näitleja Karl Robert Saaremäe.
"Tähed taldrikus" projektis osaleb ka näitleja Karl Robert Saaremäe. Foto: Marianne Loorents

Homme algab Daily koolisööklates üle-eestiline projekt "Tähed taldrikus", mis toob õpilaste lõunalauale muuhulgas ka Rakveres koolis käinud näitleja Karl Robert Saaremäe lemmiktoidud.

Koolitoitlustaja Daily esitas tuntud Eesti inimestele väljakutse koostada oma lemmiktoitudest menüü, mida järgmise kuu jooksul saavad koolilõunaks nautida enam kui 24 000 õpilast üle Eesti. 

53 koolis üle Eesti serveeritakse esimesena näitleja Karl Robert Saaremäe õpetuste järgi valmivaid roogasid. Koolilaste rõõmuks valmib värviline supertoit kalkuni, riisi ja karriga ning tatra-hakklihasegadik. 

"Tähed taldrikus" projekti raames serveeritakse õpilastele ka muusik Jalmar Vabarna, epeevehkleja Nikolai Novosjolovi, ajakirja Naisteleht köögitoimetaja Ragne Värki ning toidublogija ja -ajakirjanik Mari-Liis Iloveri lemmiktoite.

Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuht Tiiu Endrikson rääkis, et projekt, kus kuulsuste retseptide järgi valmivad koolilõunad toimub teist korda. "See pakub lastele uutmoodi maitseelamusi ja võimalust teha tutvust tuntud inimeste lemmiktoitudega," ütles Endrikson.

"Tähed taldrikus" projekt toimub 18. märtsist 18. aprillini Daily teenindatavates koolides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles