31. märtsist muutuvad Elroni rongide sõiduplaanid

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu lõpus muutub Elroni rongide sõiduplaan.
Kuu lõpus muutub Elroni rongide sõiduplaan. Foto: Kristjan Teedema

Suveajale ülemineku ja mitmel pool algava raudteeremondi tõttu on alates 31. märtsist kõikide suundade sõiduplaanis muudatusi. Eesti Raudtee jätkab Tallinna–Paldiski ja Tapa–Narva raudteelõigu rekonstrueerimisega.

"Teeme kapitaalremondi Keila ja Klooga jaamas, kus asendame nii liiprid, rööpad kui ka vanad pöörmed. Tapa–Kadrina lõigul jätkuvad eelmisel aastal pooleli jäänud tööd ning sügisel alustame töödega ka Tabivere–Kärkna lõigul. Paratamatult toob remondiperiood kaasa rongide sõiduplaanide muudatusi ja osalisi bussidega asendamisi," ütles Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Märtsi lõpust kehtima hakkavas liiklusgraafikus puudutavad suurimad muudatused Tallinna–Narva liini, kus mõne rongi väljumisaeg nihkub ligikaudu tunni võrra. "Kuna kellakeeramise tõttu muutub Tallinna–Moskva rongi sõiduplaan, ei saa meie rongid enam endistel aegadel sõita. Samas hommikuti jõuab nüüd Tallinnast senisest varem Rakverre, Jõhvi ja Narva, mida sõitjad on meilt ka soovinud," sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. "Oleme koostöös Eesti Raudteega püüdnud tagada, et muudatused oleksid võimalikult väiksed ning arvestaks võimalikult suures ulatuses reisijate vajadustega. Loodame ehitustöödega kaasnevate ebamugavuste osas reisijate mõistvat suhtumist." 

Rongisõitu kavandajatel palub ettevõte jälgida infot Elroni kodulehel ja ooteplatvormide infostendidelt, kus avaldatakse ka remondiaegsed sõiduplaanid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles