Tänavakorvpallurid mängivad suvel Kadrinas ja Rakveres

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger (keskel) ilmestas oma kohalolekuga mullust Rakvere Openi turniiri 3x3-korvpallis. Tänasel päeval rassib pikakasvuline mängumees Hispaanias.
Rauno Nurger (keskel) ilmestas oma kohalolekuga mullust Rakvere Openi turniiri 3x3-korvpallis. Tänasel päeval rassib pikakasvuline mängumees Hispaanias. Foto: Ain Liiva

Eesti meistrid 3x3-korvpallis selguvad tänavu sarnaselt eelmise aastaga mitmest etapist koosneva sarja põhjal, mis tipneb rahvusvahelise turniiriga Tallinn Open. Paar tiitlivõistluste etappi mängitakse ka Lääne-Virumaal.

Ehkki turniire on võimalik veel ühe nädala vältel kirja panna, võib üsna kindlalt väita, et Lääne-Viru maakonnas korraldatakse vähemalt kaks üleriigilise kaaluga jõuproovi, millest esimene on 1. juunil Kadrinas ja teine 8. juunil Rakveres.

Praegu leiab Tallinn Open Guest Touri nime kandvast turniirikalendrist tosin suvist võistlust. Finaaletapp toimub pealinnas 10. augustil.

Rakvere linnapäevade raames peetav turniir Rakvere Open toimub teist korda. Möödunud aastal kujunes see väga tugevatasemeliseks. Nimekamatest palluritest tegi kaasa näiteks Eesti koondise tsenter Rauno Nurger, kes teenib praegu profina leiba Hispaania tugevuselt teise liiga klubi Huesca Levitec vormis.

Rahvusvahelist värvingut andis mullu 29 täiskasvanute ja noorte võistkonna osalusel korraldatud võistlustele Venemaalt Novosibirskist saabunud meeskond, kes pidi leppima lõpuks kahe Eesti tiimi järel kolmanda kohaga.

Võitjaks tulid Mulgid, mille koosseisus mängisid Rakvere publikule hästi tuttavad Illimar Pilk, Renato Lindmets, Heigo Erm ja Kristjan Evart, ning teiseks Deckol Ehitus koos võrokestest endiste kossumeeste Indrek Poom seeniori, Merlis Nikluse ja Silver Kuubaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles