Veteranid pidasid võrkpalli tiitlivõistlusi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa spordiveteranid pidasid möödunud pühapäeval võrkpalli meistrivõistlusi.
Lääne-Virumaa spordiveteranid pidasid möödunud pühapäeval võrkpalli meistrivõistlusi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lääne-Virumaa spordiveteranid pidasid möödunud pühapäeval võrkpalli meistrivõistlusi. Jõuproovidel osales ka minister Indrek Saar.

Juba traditsiooniliseks saanud turniiril mängis seitse võistkonda, igas kaks naist ja neli meest. Viietunnilise mängupäeva tulemusena said maakonnameistri medali kaela Maie Rummel, Regina Veskimägi, Jaak Proosa, Richard Kotke, Hannes Veski ja Andrus Lehtpuu.

Hõbemedali võitsid Krista Eespere, Ester Salk, Leho Aros, Ain Ambos, Tarmo Eller ja Vadim Kolpakov. Pronksmedaliga pidid sel aastal leppima Karin Vehmanen, Kadri Vahula, Aarne Innos, Tarmo Rebane ja Meelis Kari.

Võistluste peakohtunik oli väsimatu vabatahtlik Aarne Innos.

Kaks nädalat tagasi naasid spordiveteranide koondise N55+ ja M60+ võistkond Imaverest meistrivõistlustelt pronksmedalitega.

Spordiveteranide koondise 2019. aasta meistrivõistlused jätkuvad 30. märtsil Rakveres males ja Kadrinas koroonas. Sel nädalavahetusel peavad spordiveteranide koondise murdmaasuusatajad Alutagusel viimase lume meistrivõistlused 12 vanuserühmas nii naiste kui ka meeste vabatehnikadistantsidel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles