Indrek Mägi avas krossihooaja Kuveidis

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Mägi (vasakul) kohtas Kuveidi motokrossil šeiki, kes kutsus krossisõitja ka järgmiseks aastaks võistlema. Pildil paremal Toms Macuks, lätlasest põhirivaal.
Indrek Mägi (vasakul) kohtas Kuveidi motokrossil šeiki, kes kutsus krossisõitja ka järgmiseks aastaks võistlema. Pildil paremal Toms Macuks, lätlasest põhirivaal. Foto: 3 x Erakogu

Viimati möödunud suvel krossil stardinärvi pitsitust kogeda saanud Väike-Maarja krossimees pühkis nädalaks Eesti tolmu jalgadelt ning asendas selle kõrbeliivaga. Kuveidis sai ta taas tunda võistlevate tsiklite mootorite hõngu ja nautida poodiumile jõudmist.

Kümme kuud võistluspausi sai Väike-Maarjast pärit tippkrossisõitjal Indrek Mägil läbi möödunud nädalavahetusel, kui ta oli stardis Kuveidi rahvusvahelisel motokrossil. MX1 klassis saavutas meie noormees 15 sõitja konkurentsis kolmanda koha. “Ükskõik kus maailma otsas sa võistled, ikka sõidad kõrvuti oma vana konkurendiga,” märkis Mägi, kes sai selgi korral lätlasega jõudu katsuda. Lõunanaabergi oli saanud kutse Pärsia lahe ääres paiknevasse Lähis-Ida riiki võistlema tulla. Konkurents oli tihe, üksteiselt võtsid mõõtu maailmameistrivõistlustel karastunud krossimehed.

Indrek Mägi avas krossihooaja Kuveidis.
Indrek Mägi avas krossihooaja Kuveidis. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles