Lähipäevad pakuvad nii väheseid miinuskraade kui ka soojapügalaid

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevad.
Kevad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lähipäevad pakuvad öösiti kohati väheseid miinuskraade, kuid päeval on kõikjal plussid, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse ning tugevneb 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5 kraadi, saartel tuleb kuni kaks kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Lääne poolt alates levib vihmasadu kagu suunas. Puhub edela- ja läänetuul 7–12, saartel ja rannikul puhanguti 17–20 m/s. Sooja on 4–9 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänetuul 7–12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12–15, puhanguti kuni 22 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänetuul 7–12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12–15, puhanguti kuni 22 m/s, õhtupoolikul nõrgeneb. Sooja on 2–8 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 4–10 m/s, pärastlõunal pöördub tuul põhjakaarde ja puhub kiirusega 2–7 m/s. Sooja on 2–7 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles