Viru-Nigula vallas tuleb ulatuslike teetööde suvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda linnas tasub liiklejatel tänavusel suvel kannatust varuda, sest tsemendilinna ootavad ees suuremahulised teetööd. 1. aprillist ei ole läbisõitu Selja tee ja Kasemäe tänava vahelisel alal.
Kunda linnas tasub liiklejatel tänavusel suvel kannatust varuda, sest tsemendilinna ootavad ees suuremahulised teetööd. 1. aprillist ei ole läbisõitu Selja tee ja Kasemäe tänava vahelisel alal. Foto: Meelis Meilbaum

Aprillis algab Viru-Nigula valla tänavatel sügiseni kestev vilgas teeehitus. Vallavanem Einar Vallbaum ennustas, et tööd on suuremahulised, nii et võivad valla rahakotti kergendada lausa kolme miljoni euro võrra.

Kui puudel hakkavad pungad puhkema, suletakse Kundas Võidu tänav. Aprilli esimesest päevast ei saa pool aastat sõita Selja tee ja Kasemäe tänava vahelisel alal.

Teetööde piirkonda jääval Kasemäe tänaval tegutseva Saarepiiga kohviku omanik Helika Saar rääkis, et talvised kehvad teeolud sundisid suuremat osa liiklejatest juba varem teist teed valima ja kasutama ümbersõiduks tehase ringteed. “Kes tahab, see tuleb meie juurde nii või naa,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles