Botaanik Aveliina Helm kõneleb Lahemaa rahvuspargis igaühe looduskaitsest

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Teadusajakirjanike Seltsi teadusajakirjanduse sõbra auhinna Ökul sai tänavu Tartu ülikooli botaanika vanemteadur Aveliina Helm. Pildil Aveliina Helm ja teadusajakirjanik Priit Ennet.
Eesti Teadusajakirjanike Seltsi teadusajakirjanduse sõbra auhinna Ökul sai tänavu Tartu ülikooli botaanika vanemteadur Aveliina Helm. Pildil Aveliina Helm ja teadusajakirjanik Priit Ennet. Foto: Margus Ansu

Lahemaa rahvuspargi külastuskeskuses on neljapäeval, 28. märtsil kell 18 külas Aveliina Helm, Tartu ülikooli botaanika vanemteadur ja looduskaitsepraktik, kes soovib kuulajates süvendada arusaama, et meist igaühel on tähtis roll elurikkuse hoidmisel ning looduskeskkonna säilimisel.

Juttu tuleb igaühe looduskaitsest: millised ülemaailmsed ja kohalikud muutused looduses vajavad meie kõigi tähelepanu ning kuidas igaüks saab kaasa aidata elurikaste linnade ja maastike hoidmisele ja loomisele.

Loodusõhtu on tasuta, kõik huvilised on oodatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles