Liiklustalgute veebileht ootab viimast päeva infot kihutajate kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud liiklustalgutel.
Politseinikud liiklustalgutel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veebileht liiklustalgud.ee ootab pühapäeval viimast päeva infot piirkondade kohta, kus raske jalaga juhid pidevalt kiirust ületavad.

Terve nädala jooksul on liiklustalgute veebilehele olnud võimalik märkida kohti, kus kiiruseületajad liikluses ohte valmistavad. Nende ettepanekute alusel rahustavad politseinikud 3. aprillil liiklust inimeste soovitud kohtades.

Ettepaneku märkimiseks tuleb valida kaardil sobiv koht ning ajavahemik, mil kiirust ületavad juhid ohte tekitavad. Rämpspostituse vältimiseks tuleb end Facebooki kaudu tuvastada.

Saadud ettepanekute alusel tuleb politsei 3. aprillil just sinna, kus inimesed seda kõige rohkem ootavad. 2017. ja 2018. aastal mõõtsid 24-tunnise perioodi jooksul kiirust rohkem kui 250 politseinikku, kes kontrollisid enam kui tuhandet kohta. 

Mullu vesteldi 1013 juhiga, kes sõitsid liiga kiiresti, 269 inimese osas alustati aga menetlust. Aasta varem vesteldi tõsiselt 913 juhiga ning menetlust alustati 243 roolikeeraja suhtes.

Eelmisel aastal laekus kaardirakendusse 1600 ettepanekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles