Aseri lauatennisenaiskond noolib kuldmedaleid

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reelica Hanson on Aseri Spordiklubi lauatennisenaiskonna üks tugitalasid.
Reelica Hanson on Aseri Spordiklubi lauatennisenaiskonna üks tugitalasid. Foto: Marianne Loorents

Balteco Eesti võistkondlike lauatennisemeistrivõistluste põhihooaja viimane, neljas mängupäev Aseris viis omavahel kokku turniiritabeli tippu kuuluvad naiskonnad.

Võidukalt väljus neist heitlustest võõrustajate Aseri Spordiklubi, kes ei kaotanud kaheringilise turniiri lõpuks tiitlivõistlustel ainsatki matši ning läheb ka otsustavatele kohamängudele Tallinnas vastu ühe peamise esikohapretendendina.

Aseri SK, kelle koosseisus mängisid viimati Reelica Hanson, Sabina Musajeva ja Tatjana Tšistjakova, võitis LTK Narova 4:1, LTK Kalevi 4:0 ja Maardu LTK 4:1.

Maksimaalse 24 punktiga esikohal lõpetanud läänevirulaste järel platseerus tabelis teiseks Maardu LTK 21, kolmandaks LTK Narova 20 ja neljandaks LTK Kalev 19 punktiga. Tabeli teise poolde jäid Pärnu-Jaagupi LTK, Tallinna Nõmme SK ja Spinmaster.

Maikuus mängitaval finaalturniiril kohtub Aseri SK poolfinaalis Kalevi LTK naiskonnaga, teises poolfinaalis lähevad kokku Maardu LTK ja LTK Narova.

Meeste kõrgliiga viimasel mängupäeval vandus Rakvere SK Pinx/Everster, kelle koosseisus mängisid Vladimir Bril, Tarmo Valdre ja Carlo Accorsi, 2:4 alla LTK Narova meeskonnale, võitis seejärel 4:1 Maardu LTK II ning kaotas 3:4 Tartu SS Kalev II-le.

Rakverlased lõpetasid põhihooaja kuuendal kohal ja peavad seetõttu tõestama kõrgliigaküpsust üleminekumängudes koos LTK Narova (meistriliiga 7.), Pärnu LTK Vint-90 I (esiliiga 2.) ja Pärnu LTK Vint-90 II-ga (esiliiga 3.).

Kõrgliigast kukkus välja viimasele, kaheksandale kohale jäänud Maardu LTK II, kelle asemel tõuseb tulevaks hooajaks tugevamasse seltskonda esiliiga võitja TalTech SK/Haapsalu LTK.

Medalid jagavad kõrgliigas tänavu Maardu LTK I, Mustvee LTK, Viljandi LTK Sakala ning LTK Kalev/Viking Cranes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles