Jaak Strandberg – Ants Olev mõtlevad bridžis jätkuvalt medalikursil

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru turniiribridži lahtistel meistrivõistlustel on selgunud või selgumas kaks tiitliomanikku.
Keskmisele tulemusele mängitud paaride meistrivõistlused võitsid Jaak Strandberg – Ants Olev.
Lääne-Viru turniiribridži lahtistel meistrivõistlustel on selgunud või selgumas kaks tiitliomanikku. Keskmisele tulemusele mängitud paaride meistrivõistlused võitsid Jaak Strandberg – Ants Olev. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru turniiribridži lahtistel meistrivõistlustel on selgunud või selgumas kaks tiitliomanikku.

Keskmisele tulemusele mängitud paaride meistrivõistlused võitsid Jaak Strandberg – Ants Olev. Väikese vahega järgnes naispaar Riina Arpo – Reet Relvik ja juba suurema mahajäämusega saavutasid kolmanda koha Toomas Kork – Tiit Uus.

Võistkondlik turniir on sisuliselt samuti lõppenud, kuid üks oluline kohtumine lükkus edasi, kuna võistkonna Kelp oluline liige Mihkel Juhkami viibib välislähetuses.

Medalikolmik on selge – Rakvere võistkonnad Later ja Kelp ning külalised Paidest –, kuid alles Lateri ja Kelbi omavaheline mäng selgitab lõpliku paremusjärjestuse. Hetkel juhib Later, kuid Kelbil on võimalik oma kolmandalt kohalt tõusta nii teiseks kui teoreetiliselt ka tänavuseks maakonna meistriks. Later mängib koosseisus Ivo Kallaste, Tõnu Mäeker, Ants Olev, Raivo Saremat, Jaak Strandberg; Paide võistkonda kuuluvad Tiit Kalda, Tõnu Kärssin, Roger Liiv, Aivo Luuk ja Urmas Virves ning Kelpi esindavad Oleg Antonkov, Mihkel Juhkami, Hannes Linnamägi, Jaan Linnamägi ja Kalle Pentel.

Turniiribridži maakondlikud medalid pole veel sugugi jagatud. Järgmisel esmaspäeval algavad kolmeetapilised meistrivõistlused pattonis (veel üks võistkondlik mänguformaat), millele järgnevad segapaaride meistrivõistlused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles