Lääne-Viru triatleet konkureeris USA-s parima sõdalase tiitlile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Vabaorg (esiplaanil) esindas Eestit USA-s parima sõdalase võistlusel, kus tuli sõdurite kategoorias kolmandale kohale.
Kevin Vabaorg (esiplaanil) esindas Eestit USA-s parima sõdalase võistlusel, kus tuli sõdurite kategoorias kolmandale kohale. Foto: Maryland National Guard

Sügisel kaitseväkke aega teenima läinud triatleet Kevin Vabaorg leiab ka sõdurimundris võimalusi end sportlikult proovile panna. Möödunud nädalal osales ta USA-s korraldatud militaarvõistlustel, kus pälvis kolmanda koha.

Viru-Jaagupist pärit 20-aastane sportlane oli üks paljudest Marylandi osariigis Baltimore’is ja selle lähiümbruses Best Warriori jõuproovil edukalt rassinud Eesti kaitseväelastest.

Kolmes klassis peetud võistlustel selgitati parimad ohvitseride, vanemallohvitseride ja sõdurite arvestuses. Staabi- ja sidepataljoni ajateenija Vabaorg saavutas kolmanda koha sõdurite kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles