Kümnes CADrina teeb kummarduse rallispordile ja Ott Tänakule

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IT- ja nutifestival koos sinna juurde kuuluva meelelahutus- ja spordiprogrammiga tutvustab põnevate õppimisvõimalustega Kadrina keskkooli ning toob tuntust Kadrinale tervikuna.
IT- ja nutifestival koos sinna juurde kuuluva meelelahutus- ja spordiprogrammiga tutvustab põnevate õppimisvõimalustega Kadrina keskkooli ning toob tuntust Kadrinale tervikuna. Foto: Meelis Meilbaum

Eeloleval sügisel ümmargust kümnendat juubelit tähistav Kadrina keskkooli vapiüritus, IT- ja nutifestival CADrina keskendub tänavu rallile.

Teisipäevasel festivali eri valdkondade esindajate esimesel kokkusaamisel Kadrinas moodustati töörühmad ja kinnitati nende juhid. Järgnevalt paneb iga töörühma esimees kokku oma meeskonna, kellega koostatakse edasine tegevusplaan.

"Kindlasti kaasatakse töörühmadesse inimesi nii oma kooli õpilaste seast kui ka väljastpoolt, et võimalikult paljud huvilised saaksid selles osaleda," kõneles Kadrina keskkooli direktor Arvo Pani, kes kergitas ühtlasi saladuskatet tänavuse festivali peateemalt, milleks on ralli. "Seda sellepärast, et meie esiralliekipaažil Ott Tänakul ja Martin Järveojal läheb MM-sarjas jätkuvalt väga hästi. Loodame, et meil õnnestub Ott samuti festivalile saada. Läbirääkimised käivad," lisas direktor Pani.

Koolijuhi kinnitusel hõlmab ralliteema peaaegu kõiki CADrina tavapärases programmis olevaid valdkondi alates töötubadest ja lõpetades arvutijoonestamise võistlusega. Ainsana jäävad korraldajad truuks festivali sportlikule programmile, milles kannab olulist rolli Kadrina Karude meeskonna korraldatav korvpalliturniir CAD Cup.

CADrina toimub vahetult peale MM-sarja Austraalia rallit 22. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles