Värsivõistlusel kasvatati koos Ott Kiivikasega luulelihast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülevirumaaline luulevõistlus toimus esimest korda Haljalas, seekordseks külaliseks oli kulturist Ott Kiivikas. Sportlane rääkis toitumisest ja näitas rammu parimate kätt surudes.
Ülevirumaaline luulevõistlus toimus esimest korda Haljalas, seekordseks külaliseks oli kulturist Ott Kiivikas. Sportlane rääkis toitumisest ja näitas rammu parimate kätt surudes. Foto: Greete Toming

Kahekümne esimest korda toimunud ülevirumaalisel luulevõistlusel seati sport poeesiasse. Selleks et noored saaksid kasvatada luulemusklit nagu Ott Kiivikas biitsepsit, oli Haljalas kohal ka tuntud kulturist ise.

Tunded on üllatuslikud – just nii ütles nädal tagasi ülevirumaalisel luulevõistlusel Haljalas värsiseppade ees esinenud tippsportlane Ott Kiivikas. “Luulevõistlusel noortele motivaatoriks olemine oli minu jaoks esmakordne kogemus,” märkis jõuline mees. Peljata polnud vähimatki, sest sõnaseadmisvõistlus lähtus sedakorda tõest, et sportides tuleb pikkus, laiseldes laius, ja hüüdlausest “Kasvata oma luulemusklit, nagu Ott Kiivikas kasvatab oma biitsepsit!”.

Heas vormis musklimees rääkis parimatele värsiseppadele üle Virumaa, kuidas sport on teda aidanud üle esinemiskartusest. Külaline tunnistas, et luuletanud ta pole, kuid arvas, et spordist luulet võluda on ilmselt võimalik. “See hõlmab väga erinevaid tegevusi ja vahendeid, sobivate riimide leidmine peaks olema lihtne,” arutles Kiivikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles