Saage paugutas põhiturniiri lõpetuseks Tarva kasuks 38 punkti

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (palliga) viskas esiliiga põhiturniiril keskmiselt ligemale 24 punkti mängu kohta.
Kristo Saage (palliga) viskas esiliiga põhiturniiril keskmiselt ligemale 24 punkti mängu kohta. Foto: Ain Liiva

Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliiga otsustavas, 22. vooru mängus alistas tabeliliider RSK Tarvas neljapäeval 99:88 (poolaeg 45:45) G4S Noorteliiga. Kristo Saage viskas võitjate kasuks üleplatsimehena 38 punkti.

Ühtlasi võttis Tarvas sellega revanši detsembris saadud kaotuse eest, mis jäi tiimil 21 võidu kõrval põhiturniiril ka ainukeseks.

Kristo Saage näitas viimatises võidumängus kadestamisväärset viskekindlust, nagu ka meeskonna paremuselt teine skooritegija Renato Lindmets.

Esimene tabas ligemale 36 minutit platsil viibides neljast lähiviskest kaks, 11 kaugviskest kaheksa ja realiseeris kõik kümme vabaviset. Lindmets, kelle arvele kogunes 22 punkti, saatis kümnest lähiviskest läbi korvirõnga kaheksa ning tabas kõik kuus vabaviset.

G4S Noorteliiga parimaks kerkis Oliver Suurorg 20 punktiga.

Esiliiga viimase vooru ülejäänud matšid peetakse täna, misjärel selguvad veerandfinaalis omavahel kokku minevad meeskonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles