Naljapäeval vallutab estraad lava

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Pille Pürg.
Näitleja Pille Pürg. Foto: Kristjan Teedema

Naljapäeval, 1. aprillil algusega kell 19 näeb Haljala rahvamajas Toomas Kalli estraadikava “Ja mida teile, palun?”.

Huumorist kantud lugu räägib sellest, kuidas meilt küsitakse seda küsimust ikka ja jälle, vahel lausa mitu korda päevas. Küsitakse poes, turul, teeninduses – igal pool, kus on meile midagi pakkuda. Viisakas inimene muidugi vastab.

Aga mida vastab selle kava peategelane, kes ei tea isegi täpselt, mida ta tahab? Või kui teab, siis ei ole oma tahtmises kindel. Kas ta tahab tingimata koera või ajaks ka kass asja ära? Kas ta peaks minema üle nutitelefonile või võiks jääda vana hea nuputelefoni juurde? Suheldes paljude heasoovijatega – arstide ja tervendajatega, konduktorite ja kassiiridega, panganõustajate ja raamatukoguhoidjatega, rikaste ja kerjustega, lihtsate ja keeruliste inimestega –, on tal raske jääda iseendaks, heaks inimeseks. Igatahes ta väga püüab, et mitte muutuda vastikuks torisejaks ...

Kahekümnes rollis on esmaspäeval sellised tähed nagu Anne Paluver (pildil vasakult), Pille Pürg ja Mait Trink. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles