Scoutsrännak korraldati tänavu esimest korda Läsnal

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Scoutspataljoni taasloomise aastapäevale ning kaitseväe veteranidele pühendatud traditsiooniline Scoutsrännak kulges esimest korda Läsnal uutel radadel ning sellel osales üle 1300 võistleja. Teiste hulgas läbis raja Eesti vabariigi president Kersti Kaljulaid.

"Tänane start on minu jaoks tore viis olla koos kaitseväelaste ja kaitseliitlastega ning seeläbi tähistada seda, et Eesti liitumisest NATO-ga täitub 15 aastat," ütles vabariigi president Kersti Kaljulaid, kellele seesugusel rännakul osalemine oli esmakordne kogemus ning väljakutse.

Uuel rajal kulgenud rännaku lõpetas esimesena Rain Seepõld, kes osales ilma relvata ehk kategoorias "Vorm 2" ning kelle lõpuaeg oli 2 tundi ja 33 minutit. Kaitseväe vormis ja relvaga lõpetas esimesena Tartu maleva kaitseliitlane Indrek Roos.

"Rada oli huvitav ja väljakutseid pakkuv, oli eriilmelist maastikku, eri pinnavorme ning kokkuvõttes võib öelda, et tegemist oli huvitava rajaga," ütles Indrek Roos, kes on Scoutsrännakul osalenud mitu korda, kuid senini lõpetanud enamasti neljandana.

Vormikandjate arvestuses saavutas teise koha Steven Rehelem, kes esindas politseinikke, ning kolmandana finišeeris Ilon Sikora. "Vorm 2" arvestuses jõudis teisena kohale Rauno Tiks ning kolmandana Andres Palsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles