Lähipäevadel tuleb soe ja päikeseline ilm

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevadel tasub päikeseprillid läheduses hoida.
Lähipäevadel tasub päikeseprillid läheduses hoida. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Lähipäevadel on öösiti paiguti oodata väheseid miinuskraade, päeval aga särab päike ja temperatuur tõuseb nii mõnelgi pool üle 10 kraadi, prognoosib ilmateenistus.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 3–9, saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +3 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub kagutuul 5–11, saartel ja läänerannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 8–12, rannikul kohati 5 kraadi. 

Neljapäeva öösel on selge sajuta ilm. Puhub kagutuul 4–10, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +4 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub kagutuul 4–10, saartel puhanguti 14 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 8–12, rannikul kohati 5 kraadi. 

Reede öösel on selge sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –4 kuni +1 kraadi, saartel tuleb kuni 3 kraadi sooja. Päeval on valdavalt päikesepaisteline sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 7–12, rannikul kohati 4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles