Vastukaja: viisakusest ja objektiivsusest

, Väike-Maarja vallavolikogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Kesler.
Sven Kesler. Foto: Arvet Mägi

Samal teemal: Margus Martin, “Nädala kaja: jäägem viisakaks” 30. märtsi Virumaa Teatajas

Tõsi, viimatine volikogu istung oli emotsionaalne ja sundis mind volikogu esimehele mitmes asjas häälekalt vastu vaidlema. Tunnistan, et kohati oli tegemist vastastikuse sõnasõjaga, kuid siin ainult minul süüd näha ei ole kindlasti õiglane. Volikogu istung muutub paratamatult selliseks, kui volikogu esimees püüab ebademokraatlikult opositsiooni tasalülitada, sõnavõtte kunstlikult piirata ja volikogu hääletusprotseduure korduvalt ja sihilikult rikkuda.

Virumaa Teataja reporter Margus Martin on Väike-Maarja vallavolikogu istungitel sage külaline. Paljud positiivsed uudised jõuavad just tema sule abil lehelugejateni. Ja see on hea. Aga Väike-Maarja valla avalikul võimul on ka teine pool, mitte nii ilus, nagu välja paistab. Alates 2014. aastast on volikogu esimehe Ene Preemi ja vallavanem Indrek Kesküla “tulemuslik” koostöö viinud valla õiguslikku nihilismi, mille käigus on tehtud mitu vastuolulist investeeringut ja lämmatatud opositsiooni sõnavabadust. Kahjuks on sellesse oma panuse andnud ka Margus Martin. See, et ta minusse negatiivselt suhtub, on arusaadav. Olin Rakvere abilinnapea 2012. aastal, kui väga suure ajast võttis Rakvere spordikeskuse tegevuses toimunud kuritarvituste ja segaduste klaarimine, üks spordikeskuse juhtidest oli tollal Margus Martin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles