Eesti ja Läti paremik võistles Jägala jõel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külli Raudsalu võitis naiste süstaklassis esikoha.
Külli Raudsalu võitis naiste süstaklassis esikoha. Foto: Jaan Sibul

Läinud pühapäeval peeti Jägala jõel Balti karikavõistluste esimene etapp süsta- ja kanuuslaalomis.

Hoolimata kevadiselt heitlikust ilmast – võistlejad ja pealtvaatajad said vihma, lund ja päikest –, ei olnud osalejatest puudust.

Kohal oli Läti ja Eesti paremik ning mõni võistleja Venemaaltki. Kuna kevadise suurvee aegu on Jägala joast umbes 200 meetrit allavoolu jääv kärestik üks Baltikumi võimsamaid, oli võistlusrada traditsiooniliselt raske.

Naiste süstaklassis võitis esikoha Külli Raudsalu klubist Nelson. Marianne Klopets klubist Veeslaalom saavutas teise koha ning Enija Ļaksa Läti klubist Baldone oli kolmas.

Meeste kanuuklassis mahtus Argo Raudsalu (Nelson) kahe lätlase vahel teisele kohale. Esimene oli siis Kriss Ozols Valmiera klubist Straume ja kolmas Emīls Putniņš klubist VSA-Valmiera.

Meeste süstaklassi esikolmik moodustus VSA-Valmiera klubi esindajatest: 1. Ritvars Celmiņš, 2. Toms Karlivāns, 3. Kaspars Pakers. Klubi Nelson võistleja Ago Kastemäe saavutas süstaklassis M45+ vanuserühmas kolmanda koha, olles üldarvestuse 11. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles