Rakvere lennurada tehakse uude kohta

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Lennuvälja tööstuskülas praegu teega paralleelselt kulgeva lennuraja alla jäävad kinnistud plaanib linn müüki panna. Mullavallide ja võsaga kaetud alal algavad tulevase lennuraja ettevalmistustööd peaaegu nullist.
Rakvere Lennuvälja tööstuskülas praegu teega paralleelselt kulgeva lennuraja alla jäävad kinnistud plaanib linn müüki panna. Mullavallide ja võsaga kaetud alal algavad tulevase lennuraja ettevalmistustööd peaaegu nullist. Foto: Meelis Meilbaum

Võimalik, et pooltsadat väikelennukit aastas võõrustaval Rakvere lennuväljal sel suvel lennuvahendeid maandumas ega õhku tõusmas ei näe.

Tegemist pole siiski millegi erakordsega, põhjus on lihtne: hooajaline murukattega lennuväli paikneb kehtivas üldplaneeringus ettenähtud asukohast pisut eemal, hõivates enam kui kümmet kinnistut. Viimased soovib Rakvere linn arenevas Lennuvälja tööstuskülas müüki panna.

See, et tööstuskülas on viimastel aastatel märgata elavnemist – sügiseks kerkib sinna Škoda sõiduautode müügi- ja hoolduskeskus ning muu hulgas vaagivad ettevõtjad uue bensiinijaama rajamist – on linnajuhtidele mõistagi meelt mööda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles