Elron toob Tapa–Rakvere lõigule asendusbussid

BNS
Copy
Elroni reisirong, rahvakeeli porgand.
Elroni reisirong, rahvakeeli porgand. Foto: Mailiis Ollino

Tapa–Kadrina raudteelõigu remonttööde tõttu muutub alates kolmapäevast Tallinna–Rakvere reiside sõiduplaan ning Tapa ja Rakvere vahel kasutatakse osal päevadel asendusbusse.

Sõiduplaanimuudatused puudutavad Tallinna–Rakvere liini kahte reisi. Esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti teenindatakse õhtust Tallinna–Rakvere reisi Tapa–Rakvere lõigul asendusbussiga. Teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti teenindatakse samal lõigul bussiga Rakvere–Tallinna hommikust reisi. Seejuures tuleb arvestada mõningate eranditega, mis on sõiduplaanides kuupäevaliselt ka välja toodud. Näiteks ei tehta töid suurel reedel ega kevadpühal ning siis saab reisijaid teenindada rongiga. Elron juhib  tähelepanu, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles