Alex Ahtiainen ujus Baltimaade parimate mõõduvõtul medalile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ahtiainen pälvis Baltimaade meistrivõistlustel kaks medalit ja ujus kaks isiklikku rekordit.
Alex Ahtiainen pälvis Baltimaade meistrivõistlustel kaks medalit ja ujus kaks isiklikku rekordit. Foto: Erakogu

Tartus toimunud Baltimaade meistrivõistlustel ujumises kogusid eestlased kõige enam punkte nii noorte, juunioride kui ka absoluutarvestuses.

Tamsalust pärit Alex Ahtiainen tõusis meeste 100 meetri liblikujumises kolmandale kohale ajaga 55,62. Tema ette platseerusid Kregor Zirk (53,68) ja Daniel Zaitsev (53,84).

4 x 100 meetri vabalt teateujumises leppisid Eesti meesjuuniorid (Alex Ahtiainen, Kaspar Helde, Sergei Volkov ja Rain Rasmus Lõokene) lätlaste ja leedulaste järel kolmanda kohaga. Alex ujus oma vahetuses välja isikliku rekordi 52,79. Isikliku rekordi (23,92) püstitas Alex ka 50 meetri vabaltujumises. Tulemus lubas noormehe esimesena finaali. Tihedas konkurentsis ujus tamsalulane välja seitsmenda aja.

Tamsalu ujuja jäi oma tulemuste ja kahe medaliga väga rahule. Noormees tõdes, et hoidis end tagasi ja säilitas rammu võistluseks Helsinki Swim Meet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles