Rakvere võrkpallipoisid pääsesid kohalikus võrkpallisarjas pjedestaalile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2000. aastatel alguse saanud võrkpallisarjas Rakvere Karikas käivad võrgulahingud kuuel väljakul korraga.
2000. aastatel alguse saanud võrkpallisarjas Rakvere Karikas käivad võrgulahingud kuuel väljakul korraga. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Möödunud nädalal tõmmati Rakvere spordihallis joon alla noorte võrkpallisarjale Rakvere Karikas.

Viimasel, viiendal etapil jõudis C-vanuseklassi kaheksa tiimi hulgas Rakvere Spordikooli meeskond kolmandale kohale. Esimest korda tänavusel hooajal ei pääsenud kahe parema hulka Selver Tallinn I, kes jäi surnud ringis halvema geimide suhtega alla Pärnu Spordikoolile ja Tartu Kalevile. Tasavägises poolfinaalis võitis Pärnu võistkond Rakvere Spordikooli ja Põltsamaa Spordikool Tartu esindust. Finaalis oli Põltsamaa üle Pärnust.

Viie etapi kokkuvõttes tuli 44 punktiga võitjaks Selver Tallinn I, teine koht läks 35 punktiga Põltsamaa Spordikoolile ning kolmanda positsiooni võttis Pärnu Spordikool. Rakvere esindus (Andris Vahula, Marten Mikker, Markus Kask, Ralf Aros, Andreas Uusküla, Marten Romet Rindpärg, Sten Umerov, Kert Pärnamäe, Gregor Vool ja Tenno Tingas) asetus neljandaks.

D-vanuseklassis pälvis Rakvere Spordikool I 22 võistkonna tihedas konkurentsis viiendal etapil seitsmenda koha. Üldarvestuses võitis Rakvere SK I Neemeco järel teise koha. Tiimis mängisid Ralf Aros, Rando Mäe, Rico Kruus, Arpo Vahula, Toomas Patrik Parijõgi, Mark Oliver Ojamets. Pjedestaali kolmandale astmele jõudis Selver II.

Selles vanuseklassis mängisid 22 võistkonda neljas alagrupis, edasine paremusjärjestus selgitati play-off-süsteemis. Veerandfinaalis läksid kokku eelmiste etappide kaks paremat võistkonda ning ka seekord võitis Neemeco I Rakvere Spordikooli, jäädes peale tulemusega 21:17.

Rakvere Karika peakorraldaja, Rakvere poiste treener Mati Merirand tõdes, et pika traditsiooniga võistluse vastu on huvi väga suur. “Mängud käivad intensiivselt kella kümnest kolmeni ning treenerid võtavad ka algajad kaasa. Kõik saavad mängitatud,” sõnas Merirand ning märkis, et võistluskogemust on ju vaja. “Iga tiim saab päevaga neli-viis mängu,” selgitas treener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles