Tarvas lõpetas esiliiga põhiturniiri võidukalt

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (palliga) viskas märtsis esiliigas keskmiselt 19,3 punkti mängus.
Kristo Saage (palliga) viskas märtsis esiliigas keskmiselt 19,3 punkti mängus. Foto: Ain Liiva

Möödunud nädalal pidas RSK Tarvas Eesti esiliiga põhiturniiri viimase kohtumise, kui alistas võõral väljakul G4S Noorteliiga 99:88. Põhiturniiri võit oli Tarval juba kindlalt taskus. Senise hooaja ainsa kaotuse teenis Tarvas justnimelt mängus G4S Noorteliiga vastu.

Kogu hooaja vältel meeskonna resultatiivseim olnud Kristo Saage kostitas vastaseid kaheksa tabava kaugviske, 38 punkti, kaheksa lauapalli, nelja resultatiivse söödu ja kahe vaheltlõikega. Väike-Maarja vallast pärit Saage valiti ka Saku esiliiga märtsikuu väärtuslikemaks mängijaks. Sama tunnustuse teenis korvpallur ka oktoobris ja novembris.

Saage kogus paastukuul keskmiselt 19,3 punkti, 6,8 lauapalli, 5,8 resultatiivset söötu ja 2,8 vaheltlõiget mängu kohta. Kahepunktiviskeid tabas mees 7/15 (46,7%), kolmeseid 15/41 (36,6%) ja vabaviskeid 18/20 (90%). Tarvas võitis Saage eestvedamisel kõik neli möödunud kuul peetud mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles