Viinauim viis traagilise sündmuseni Tatrusel

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selles talus mullu mais traagiliselt lõppenud intsident juhtuski.
Selles talus mullu mais traagiliselt lõppenud intsident juhtuski. Foto: Marianne Loorents

Eelmise aasta mais Haljala vallas Tatruse külas Lepiku talus juhtunud traagiline sündmus sai lahendi – maakonna kriminaalpolitsei lõpetas prokuratuuri loal kriminaalmenetluse, mida alustati pärast inimese surma.

Traagilised sündmused said alguse mullu 18. mai õhtul, mil tallu tulid külla perenaise sõbranna ja ta elukaaslane. Mõlema pere lapsed mängisid, grilliti, käidi saunas. Mehed pruukisid alkoholi: peremees õlut ja külaline džinni. Seejärel jõid mehed õues pudeli Laua viina, siseruumides vähemalt veel ühe. See aga oli külla tulnud mehele liiast. Ta jäi nähtavalt purju ning käitus teiste sõnul väljakutsuvalt ja agressiivselt. Seltskond üritas meest magama viia, kuid see ei õnnestunud.

Uurimine tuvastas, et öösel umbes kella kolmveerand kolme paiku tuli purjus mees pererahva magamistuppa. Tal oli käes metallist võinuga. Mees kummardus võrevoodi kohale, kus magas imikueas laps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles