Rakvere tunnistas pronksiseeria avakohtumises Saaremaa paremust

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere vandus Saaremaale alla.
Rakvere vandus Saaremaale alla. Foto: Margus Ansu

Kolmapäeval vandus Rakvere VK kodusaalis Eesti meistrivõistluste esimeses pronksiseeria mängus 1:3 (17:25, 25:21, 14:25, 19:25) alla tiitlikaitsjast Saaremaa Võrkpalliklubile.

Rakvere edukaim oli 17 punkti toonud Taavi Nõmmistu. Vastaste resultatiivseim oli 14 punktiga Kadrinast pärit mängumees Rauno Tamme.

Rakvere tiimi tüür Andres Toode sõnas, et mingisugust vastupanu suutis meeskond Saaremaale siiski osutada. “Rahule jääda ei saa sellepärast, et omavigade arv oli kaks korda suurem kui vastastel,” kõneles Toode ja märkis, et teine murelaps oli palling. “Vastane on kõvem ja kogu lugu. Meisterlikkus on suurem,” nentis ta.

Saaremaa peatreener Urmas Tali ütles, et nii tema isiklikult kui ka meeskond tahab kindlasti hooaja medaliga lõpetada.

“Ilma pronksita oleks meie hooaja lõpp katastroofiline, aga eks ka pronksi hind on üsna kõrgeks muutunud. Võtame seda seeriat täie tõsidusega, arusaadavalt on Rakverel hammas verel ja nemad on juba seeriasse tulles natuke justkui võitnud, meie aga kaotanud,” rääkis peatreener seeria eel.

Kolme võiduni peetava seeria teine mäng toimub Kuressaare spordihoones 5. aprillil ja kolmas samuti Kuressaares – 7. aprillil. Vajadusel korraldatakse neljas matš 11. aprillil Rakveres ning viies 14. aprillil Kuressaares. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles