Sinilillekampaania on varsti jälle kohal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu ja naiskodukaitse eestvedamisel tuleb taas heategevuskampaania “"Anname au!”", mis kutsub üles kandma sinilille rinnamärki.
Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu ja naiskodukaitse eestvedamisel tuleb taas heategevuskampaania “"Anname au!”", mis kutsub üles kandma sinilille rinnamärki. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval avatakse Pärnus kuues sinilillekampaania "Anname au!", millega kutsutakse kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide toetamiseks kandma sinilillemärki.

Tänavu kevadel kogutakse kampaaniaga annetusi veteranide, nende lähedaste ning tervishoiu ja spordi valdkonna laiemaks toetamiseks, edastas kampaania korraldaja.

"Viime sinilillekampaaniat läbi juba kuuendat korda ning aprillikuu jooksul toimub mitmeid põnevaid üritusi veteranide toetuseks," rääkis Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu juhatuse esimees staabiveebel Enn Adoson. "Aastatega on tõusnud ka teadlikkus kampaania eesmärkidest ning rõõm on näha, et sinilille oma reväärile kinnitades aina enamad inimesed tunnustavad ja toetavad Eesti julgeoleku eest seisjaid," märkis Adoson.

Kampaania avatakse tänavu Pärnus, kus peetakse ka kevade esimene Sinilillejooks.

Sinilillemärke valmistavad SA Hea Hoog vahendusel vaimsete ja psüühiliste erivajadustega inimesed üle Eesti. Kõikjal Eestis aitavad 6.–30. aprillini sinilille sõnumit ja -märke levitada ning annetusi koguda naiskodukaitse vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles