Võrkpalli pronksiseeria võib lõppeda pühapäeval

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Rannar (paremal) kerkis Rakvere Võrkpalliklubi rivistuses Eesti meistrivõistluste teises pronksimängus Kuressaares oma meeskonna resultatiivsemaks.
Reimo Rannar (paremal) kerkis Rakvere Võrkpalliklubi rivistuses Eesti meistrivõistluste teises pronksimängus Kuressaares oma meeskonna resultatiivsemaks. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste võrkpalli meistrivõistluste teises pronksimatšis vandus Rakvere Võrkpalliklubi reedel võõrsil Saaremaa Võrkpalliklubile alla 1:3. Sama tulemusega lõppes ka kolme võiduni peetava seeria avakohtumine Rakveres.

Kuressaares õnnestus mullusel meistermeeskonnal Saaremaa VK-l kallutada esimene geim enda kasuks 25:20, ent teise võitsid rakverlased 25:21. Kolmas ja neljas geim olid taas väljakuperemeeste päralt skooriga 25:18 ja 25:19.

Kui suurt imet ei juhtu, siis on poolfinaalis mõningase üllatusena kõigis kolmes kohtumises Pärnu VK paremust tunnistanud Saaremaa VK-l võimalus panna pühapäeval kodusaalis pronksmedalimängudele võidukas punkt. Vastupidise stsenaariumi korral ootab mõlemat meeskonda 11. aprillil Rakveres seeria neljas vastasseis.

Võitjate tulemuslikumad olid viimati nende välistäiendused: austraallane Samuel John Boehm tõi 19 ja puertoriikolane Eddie Rivera 12 punkti. Rakvere VK resultatiivsematena kogusid Reimo Rannar 11 ja Joonas Popman 10 punkti.

Kohtumist jälgis Kuressaare spordihoones 625 pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles