Matsimoka laiendas tootmist

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Vorstide grillimise hooaeg pole enam mägede taga. Matsimoka muretses tootmise laiendamise käigus Huljal tegutsevasse ettevõttesse teise ahju ja vahetas uute vastu välja mitu seadet.
Vorstide grillimise hooaeg pole enam mägede taga. Matsimoka muretses tootmise laiendamise käigus Huljal tegutsevasse ettevõttesse teise ahju ja vahetas uute vastu välja mitu seadet. Foto: Kasper Mäe

Kodumaakonna kõrval mujalgi Eestis järjest laiemalt tuntust koguv Matsimoka lihatööstus jätkab sammhaaval kasvamist. Kes väikeses Hulja alevikus Matsimoka tootmishoonest mööda sõidab, see võib toimunud muutusi täheldada oma silmaga.

“Mitte küll meeletult, aga jah,” kinnitas Huljal tegutseva perefirma üks juhte Jan Inno, et ettevõte jätkab tasapisi arenemist. “Meil tuleb juurde teine suitsuahi, mõned seadmed vahetasime välja ning suurendasime tootmispinda.”

Ehkki viimast ei lisandunud märkimisväärselt, umbes 40 ruutmeetrit, aitas see Inno sõnutsi likvideerida tootmisprotsessis ühe senise niinimetatud pudelikaela. “Me ei saanud enne vaakumpakendada, kuna selleks ei olnud ruumi,” märkis ta.

Tagasi üles