Tarva jalgpallurid jäid möödunud nädalal punktita

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuendas voorus läheb Rakvere neljapäeval Sportland Arenal vastamisi Tallinna FC Flora U21 meeskonnaga.
Kuuendas voorus läheb Rakvere neljapäeval Sportland Arenal vastamisi Tallinna FC Flora U21 meeskonnaga. Foto: Vladislav Musakko

Neljapäeval tunnistas jalgpalliklubi Rakvere Tarvas esiliiga neljanda vooru mõõduvõtus JK Tallinna Kalev U21 meeskonna 1:0 paremust ning pühapäeval võeti FC Elvalt vastu 6:0 kaotus.

Rakvere meeskonna peatreener Tarmo Rebane tõdes, et mehed ei taastunud neljapäevasest mängust pühapäevaks ära ning neil ei olnud jaksu Elvale vastu hakata.

“Ei ole meil sellist sügavust võistkonnas, et paned teinekord teised mängijad platsile. Kahe päevaga ei taastu ära. Täitsa lötsis ja jõuetud olime,” rääkis Rebane ja nentis, et neljapäeval koduväljakul oli mäng hea. Lihtsalt väravat ei tulnud.

“Kalevi mängu teise poolega võib täitsa rahule jääda. Elva mängus pole ühtegi positiivset asja. Elva mängis meid üle ja vääris igatpidi võitu,” nentis rakverlaste tüür ja lisas, et oli teada, et esiliiga tase on sel aastal väga kõva ning tuleb väga raske aasta.

Esiliiga kuuendas voorus läheb JK Rakvere Tarvas neljapäeval Sportland Arenal vastamisi Tallinna FC Flora U21 meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles