Marti Kuusik: “Ma ei lähe sinna pelgama”

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marti Kuusik.
Marti Kuusik. Foto: Meelis Meilbaum

Riigikogu valimistel EKRE nimekirjas osalemisega suurde poliitikasse sisenenud endine pangandustegelane ja läinud sügisel kodulinnas veel Rakvere spordikeskust juhtinud Marti Kuusik tõusis ühtäkki ajakirjanduse huviorbiiti. Selle põhjustas tema nimetamine väliskaubandus- ja infotehnoloogiaministrikandidaadiks.

Rakvere linnavolikogusse kuuluv Tallinna tehnikaülikooli majandusteaduskonnas omandatud kõrgharidusega 48-aastane Kuusik töötab käesoleval ajal kaitsetööstusvaldkonna ettevõttes Threod Systems. Viimane tegeleb mehitamata relvasüsteemide arendamise ja tootmisega.

Laupäeval avalikustati keskerakonna, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) ja Isamaa koalitsiooni kandidaadid ministritoolidele. Ühe täiesti uue persoonina olete väliskaubandus- ja infotehnoloogiaministrikandidaadina nimestikus teie. Kui kiire otsustusega oli tegemist, enne kui nõustusite EKRE pakkumisega?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles