7,1 miljonit eurot regionaaltoetusi

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purikatust Vallimäele küll ei tule, kuid ligi 2,5 miljoni euro suuruse toetuse abiga rajatakse teed, parklad, kommunikatsioonid ja enam kui 4000 inimesele mõeldud publikuala.
Purikatust Vallimäele küll ei tule, kuid ligi 2,5 miljoni euro suuruse toetuse abiga rajatakse teed, parklad, kommunikatsioonid ja enam kui 4000 inimesele mõeldud publikuala. Foto: eskiis

Mullu eraldati regionaalprojektide toetuseks Eestis üle 91,6 miljoni euro. Lääne-Virumaale jõudis sellest umbes 7,1 miljonit eurot, millest üle 6,4 miljoni euro moodustas Euroopa tõuke- ja investeerimisfondide raha.

Ühe elaniku kohta tuli maakonda toetusraha peaaegu 118 eurot. Elaniku kohta läks kõige rohkem raha Hiiumaale – üle 306 euro.

Lääne-Virumaal on suurimad projektid, millele mullu toetust anti, Rakvere Vallimäe kompleksi ehitamine, Pika tänava uuendamine ning Arkna tervise ja agroturismi teemapargi rajamine. Need kolm projekti said 7,1 miljonist eurost veidi üle kuue miljoni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles