Haljala jätkab endise volikogu esimehe ja uue vallavanemaga

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umbes paarkümmend minutit varem volikogu esimeheks tagasi valitud Vello Väinsalu (vasakul) õnnitleb vastset Haljala vallavanemat Ivar Lillebergi.
Umbes paarkümmend minutit varem volikogu esimeheks tagasi valitud Vello Väinsalu (vasakul) õnnitleb vastset Haljala vallavanemat Ivar Lillebergi. Foto: Vladislav Musakko

Haljala vald, mis jäi veidi rohkem kui kolm nädalat tagasi juhtidest ilma, sai eile uuesti esindajad. Vallavolikogu esimeheks valiti tagasi 19. märtsil ennast sellelt kohalt taandanud Vello Väinsalu ja vallavanema ametisse seati Ivar Lilleberg.

Salajasel hääletusel 13 poolt- ja kolm vastuhäält kogunud Ivar Lilleberg oli ainuke vallavanemakandidaat, kes eile üles seati. Lilleberg ütles peale ametisse valimist, et kaalus talle tehtud ettepanekut asuda vallavanema kohale nädalavahetuse vältel ning otsus anda jah-sõna tuli eelkõige seepärast, et saavutada omavalitsuses rahu.

Esimene ja kõige pakilisem asi, millega vastne vallavanem peale vallavalitsuse kokku panemist tegelema asub, on Haljala uue koolimaja ehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles