Noortekamba terror muserdab poemüüjaid (1)

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekamp on Rakvere bussijaamast mujale kolinud.
Noortekamp on Rakvere bussijaamast mujale kolinud. Foto: Marianne Loorents

Alles hiljuti kirjutasime noortekambast, kes Rakvere bussijaamas agressiivselt käitus. Maakonna politseijuhi sõnul on mundrikandjate töö noortega hakanud vilja kandma. Paraku aga on vaikus bussijaamas näiline.

Rakvere kesklinnas töötav müüja Mare (nimi muudetud – toim.) rääkis, et nende kauplust terroriseerib noortekamp, kuhu reeglina kuulub kaks neiut ja neli kuni kuus noormeest. Kamp käitub väljakutsuvalt, ja kui keelata, siis läheb lahti laussõimuks, kust ei puudu ka ebatsensuursed väljendid.

Mare sõnul külastab noortepunt kauplust ka ajal, mil nad vanust arvestades peaksid koolipingis olema. Naise sõnul pole ta otseselt alkoholi lõhna tundnud, kuid mõnel korral on tal tekkinud kahtlus, et alaealistele on bravuuri lisanud alkohol. Küll aga teadis Mare, et noortekamp peab lugu tubakast. Seda hangivad neile täiskasvanud. Noortel on kohe kindel koht, kus nad tubakamuula ootavad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles