Naiskodukaitse juhid käisid Väike-Maarjas öörännakul

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öörännakul tuli kontrollpunktides ülesandeid lahendada.
Öörännakul tuli kontrollpunktides ülesandeid lahendada. Foto: Rene Kundla/ERR

Esimest korda naiskodukaitse Viru ringkonna eestvedamisel korraldatud ja organisatsiooni juhtidele suunatud öörännakul saavutas 11 naiskonna seas parima punktiskoori Kaitseliidu peastaap, vahendas ERR.

Naiskodukaitse Viru ringkonna esinaine Lea Matusorg tänas oma sõnavõtus kõiki korraldajaid ja abilisi ning avaldas eelkõige tunnustust osalejatele. "Meil on koormusmatkad, Scoutsrännakud ja nii edasi, aga midagi sellist, mis otseselt organisatsiooni juhtidele on suunatud – seda meil varem polnud. Aitäh idee algatajale Anneli Mikiverile ja kõigile osalejatele ja usun, et sellest uuest ettevõtmisest saab traditsioon," sõnas Matusorg.

Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming jagas samuti sooje sõnu idee algatamise ja hea korralduse eest. "Hea, kui sellised mõtted ja ettepanekud organisatsioonis liiguvad altpoolt üles. Oli väga vahva kogemus," kiitis Tooming.

27 kilomeetri pikkuse kuue ja poole tunnise kontrollajaga öörännaku alustas ja lõpetas 11 naiskonda. Rajal olnud kümnes kontrollpunktis tuli näiteks tunda automaadi AK-4 hingeelu, lasta täpsust õhkrelvas, osata morset, tunda äppi Naiskodukaitse OleValmis! ja Eesti triibuseeliku mustreid, samuti rakendada oma esmaabiteadmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles