Suitsulõhna tundnud naabrinaine kutsus päästjad

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Rakveres Aia tänaval pani joobes naine liiga vara siibri kinni. Suitsulõhna peale kutsus naabrinaine päästjad.
Rakveres Aia tänaval pani joobes naine liiga vara siibri kinni. Suitsulõhna peale kutsus naabrinaine päästjad. Foto: Vladislav Musakko

Täna pärastlõunal kutsuti päästjad Rakveres Aia tänavale, kus joobes naisterahvas oli liiga vara sulgenud siibri, mille tagajärjel oli korter täitunud suitsuga. Suitsulõhna tundnud naabrinaine kutsus päästjad.

Joobes naine aga keeldus päästjaid tuppa laskmast ja ründas ka naabrinaist.

Vahepeal jõudis joobes naisterahva koer jooksu pista ning oleks Aia ja Karja tänava ristmikul peaaegu auto alla jäänud, kui tähelepanelik jalakäija poleks neljajalgse kinni püüdnud ja koju toimetanud. Päästja surus lemmiku perenaise korteri ukse vahelt sisse.

Viimaks sündmuskohale jõudnud politsei koputas naisterahva uksele, kuid sellele ei reageeritud. Politseinikud olid valmis juba korterisse sisenemisest loobuma, kuid päästjad ja kiirabitöötaja selgitasid, et oht võib olla naabrinaisele, keda purjutaja oli varem ähvardanud ja kellele äärepealt isegi füüsiliselt kallale läinud.

Sündmuste käigus pääses koer uuesti jooksu. Sedapuhku püüdis neljajalgse kinni patrulliga kaasas olnud politseikooli kadett. Julge tütarlaps haaras koera kaenlasse, kuid ukse vahelt teda sisse ei pistnud. "Ma ei tea, mis sealt võib tulla," sõnas ta, just kui politsei taktikaõpikust maha lugedes. Ja nii see tõepoolest on, sest sarimõrvar on ohutum kui tundmatu korter. Sarimõrvarit juba korrakaitsjad teavad, võivad teada ka näiteks peretülide lahendamisel pererahvast. Kuid pererahva külalistest, rääkimata nende taustast ja kavatsustest teave puudub.

Kui esialgsetel andmetel lamas agressiivne napsusõber diivanil, siis koera taas tuppa viimisel oli ta end juba kenasti köögis taburetile istuma seadnud. Politsei pidas temaga maha vestluse.

Vaata videost, kuidas sündmused arenesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles